Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 13. detsember 2021
Jaga:

Eestlased tõid Baltimaade jätkusuutlikkuse ja innovatsiooni konkursilt koju võidu

Roheinnovatsiooni kategoorias võitis idufirmade arvestuses peaauhinna idufirma Grünfini jätkusuutlikute investeeringute platvorm.
Foto: Jake Farra
Baltimaade esimese jätkusuutlikkuse ja innovatsiooni konkursi Rimi Baltic Sustainability Awards võitjad kuulutati välja ning nende seas särasid mitu Eesti idu. Võidupärgadeks on roheinnovatsiooni kategooria idufirmade arvestuse peaauhind ning muutuste saadiku tiitel.

Roheinnovatsiooni kategoorias idufirmade arvestuses võitis peaauhinna Eesti ettevõte Grünfin, kes arendab jätkusuutlikesse ideedesse ja lahendustesse investeerimise platvormi. Grünfin võimaldab inimestel endale kokku panna jätkusuutliku investeerimisportfelli, mis keskendub sellistele teemadele nagu keskkond, võrdõiguslikkus ja tervishoid, võimaldades teenida turupõhist tulu ja panustades samal ajal positiivsesse arengusse.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111