Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 28. detsember 2021
Jaga:

Idufirma investorile: nišš on väike, aga on tore olla selle number 1 tegija

Idufirma Degritter tiimipilt. Asutajad Taniel Põld (vasakult neljas), Uku Püttsepp (keskel) ja Kalver Sild (paremalt neljas).
Foto: Degritter
Idueksperdid silmi pööritama ajanud Tartu ettevõttest on saanud auhinnatud turuliider. Degritteri nišist nišikam toode kasutab kõrgtehnoloogilist lahendust, et parandada pealtnäha väike, ent asjatundjatele olulise tähtsusega probleem.

“Umbes mikrolaineahju suurune masin, mis näeb välja nagu röster - aga ilus röster-, kuhu käib pealtpoolt sisse üks vinüülplaat,” kirjeldas Tartus paikneva idufirma üks asutajaid Uku Püttsepp nende toodet. Degritter disainib, toodab ja müüb vinüülplaatide puhastusmasinaid erakasutajatele.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111