Jaga:
Autor: Igor Rõtov • 20. jaanuar 2022
Jaga:

Grünfini juht: rohepesu ei vii edasi, suurem tootlus tuleb jätkusuutlikest investeeringutest

Idufirma Grünfini kaasasutaja ja tegevjuht, jätkusuutliku investeerimise ekspert Karin Nemec.
Foto: Jake Farra
Idufirma Grünfini kaasasutaja ja tegevjuht, jätkusuutliku investeerimise ekspert Karin Nemec rääkis, et jätkusuutlikus on muutumas investeeringute lahutamatuks faktoriks ning pikaajaliselt toob investeering jätkusuutlikesse ettevõtetesse kindlasti parema tootluse.

Nemec rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, milliste tunnuste põhjal tuleks ettevõtte jätkusuutlikkust hinnata ja mida saaks iga ettevõtja teha, et vähendada enda tegevuse mõju keskkonnale. Samuti selgitas Nemec, millised investeeringud jätkusuutliku investeerimisega tegeleva Grünfini portfelli kuuluvad ning mille põhjal valik tehti.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111