Jaga:
Autor: foundME • 28. jaanuar 2022
Jaga:

Skeleton kaasas 37,6 miljonit. Investeerimisvooru vedas Taavet Hinrikus

Skeleton Technologies kaasasutaja ja tegevjuht Taavi Madriberk.
Foto: Raul Mee
Skeleton Technologies teatas 37,6 miljoni euro suuruse investeerimisvooru edukast läbiviimisest, mida juhtis Wise'i kaasasutaja Taavet Hinrikus. Värske rahastusvooru tulemusel ulatuvad investeeringud ettevõttesse kokku üle 200 miljoni euro, mis teeb Skeletonist ühe kõige paremini rahastatud süvatehnoloogiaettevõtte Euroopas.

Rahastusvoor märgiti üle ning selles osalesid Euroopa juhtivad tehnoloogia ning tööstuse valdkonna ettevõtjad. Rahastusvooru juhtis Wise'i kaasasutaja Taavet Hinrikus ettevõttest Taavet+Sten. Investorite hulka kuulusid Hollandi fintech-ettevõtte Adyen asutajaliikmed, akude laadimisele spetsialiseerunud CTEKi kaasasutaja Bengt Wahlqvist, Nidoco AB, EIT InnoEnergy ja teised.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111