Ainult tellijatele
Autor: foundME • 31. jaanuar 2022
Ainult tellijatele

Balti turgu vallutav Eleport avas laadimispunktid Riias

Autor: Eleport
Baltimaades elektriautode avalikku laadimisvõrku ja laadijate tarkvaraplatvormi arendav Eleport avas Riias oma esimesed laadimispunktid Lätis ning sihib naaberriigis hetkel ainsa erakapitalile põhineva laadimisvõrgustiku operaatorina kiiret tegevuse laienemist.

Eleporti tegevjuhi Raul Potisepa sõnul tähistavad värskelt avatud avalikud laadimispunktid Lätis olulist sammu ettevõtte ambitsioonide saavutamisel üle Baltikumi. „Meie eesmärk on agressiivselt oma tegevusmahte kasvatada ning selleks plaanime paigaldada kümneid uusi laadijaid lähiajal kõikides Balti riikides," kommenteeris Potisepp.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111