Jaga:
Autor: foundME • 31. jaanuar 2022
Jaga:

Balti turgu vallutav Eleport avas laadimispunktid Riias

Foto: Eleport
Baltimaades elektriautode avalikku laadimisvõrku ja laadijate tarkvaraplatvormi arendav Eleport avas Riias oma esimesed laadimispunktid Lätis ning sihib naaberriigis hetkel ainsa erakapitalile põhineva laadimisvõrgustiku operaatorina kiiret tegevuse laienemist.

Eleporti tegevjuhi Raul Potisepa sõnul tähistavad värskelt avatud avalikud laadimispunktid Lätis olulist sammu ettevõtte ambitsioonide saavutamisel üle Baltikumi. „Meie eesmärk on agressiivselt oma tegevusmahte kasvatada ning selleks plaanime paigaldada kümneid uusi laadijaid lähiajal kõikides Balti riikides," kommenteeris Potisepp.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111