Ainult tellijatele
Autor: Janno Riispapp • 3. veebruar 2022
Ainult tellijatele

Tuumaenergia idufirma juht: see tuleb - teistmoodi ei saa

Fermi Energia juht Kalev Kallemets.
Autor: Liis Treimann
Euroopa Komisjon tutvustas ettepanekut, millega seatakse paika tuumaenergeetikat puudutavad rohepöörde üleminekutehnoloogiad. Mida see endast kujutab ning kuidas see meid ning Fermi Energiat mõjutab, rääkis ettevõtte juht Kalev Kallemets.

"Me peame aru saama, et Euroopa pole ainult Taani ja Saksamaa või Austria, kellel on mägijõed. Sinna kuulub ka Ungari, Slovakkia, Sloveenia...Terve rida veel, kellel pole avamere tuuleparke teha. Ja sinna kuulub ka Eesti, kus päikeseenergia on suvitusenergia," kommenteeris Eestisse tuumajaama plaaniva Fermi Energia juht Kalev Kallemets.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111