Jaga:
Autor: foundME • 4. veebruar 2022
Jaga:

IuteCredit sai jala Albaania keskpanga ukse vahele

IuteCrediti juht Tarmo Sild.
Foto: Jake Farra
Eesti finantstehnoloogia ettevõtte IuteCredit tütarettevõte Velox Pay sai Albaania keskpangalt e-raha litsentsi, mis toetab ettevõtte plaani hoogsalt laiendada digitaalsete finantsteenuste valikut sealsel turul.

IuteCrediti juhi Tarmo Silla sõnul saab ettevõte hakata pakkuma albaania keelt kõnelevatele klientidele uusi e-raha teenuseid, mis tähendab klientide jaoks kiiremaid lahendusi. “Me alustasime oma äri Moldovas ja “iute” tähendab moldovlaste jaoks midagi piprast või kiiret. See meid iseloomustabki - oleme teravad ja kiired. Raha peab liikuma sama kiirelt nagu inimkõne,” ütles Sild.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111