Ainult tellijatele
Autor: foundME • 4. veebruar 2022
Ainult tellijatele

Tallinna paigaldati uut sorti toidujagamiskapi prototüüp

Idufirma FudLoop asutaja Tarmo Seliste.
Autor: Erakogu
Ringmajandusettevõte FudLoop paigaldas Keskturule oma esimese toidujagamiskapi, mille eesmärk on päästa toitu kodumajapidamistest ja ettevõtetest ja suunata see inimeste toidulauale. Toidujagamiskappi eristab teistest samataolistest aga üks kindel nõks.

„Eestis visatakse igal aastal ära hinnanguliselt 84 000 tonni söömiskõlbulikku toitu. Ajal, mil toiduhinnad kallinevad ja valmistume rohepöördeks, on iga prügikasti jõudev inimtoiduks sobilik toidu kilo häbiks meie ühiskonnale, rahalisest kahjust rääkimata,“ ütles FudLoopi kaasasutaja Tarmo Seliste.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111