Ainult tellijatele
Autor: foundME • 10. veebruar 2022
Ainult tellijatele

Aus Disain kaasas veerand miljonit eurot, et rohepööret kiirendada

Autor: Kristiin Elmat
Aus Disain lõpetas läbi Funderbeami investeerimis- ja kauplemisplatvormi edukalt 250 000 euro mahus investeerimise huvi märkimise ringi. Vooru vedasid Inbanki asutaja Priit Põldoja ja Miltton New Nordics partner Kristi Liiva.

"Investorite abiga saame laiendada tooteportfelli ning vähendada rõivatööstuse keskkondlikku jalajälge. Mida rohkem tuleb turule konkurentsivõimelise hinnaga ringseid tooteid, seda kiiremini saab rohepöördest kui loosungist sisuline muutus, mis päriselt maailma muudab," rääkis ettevõtte Aus Disain asutaja Reet Aus.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111