Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 21. veebruar 2022
Jaga:

kood/Jõhvi tudeng: õppetöö on üles ehitatud nagu arvutimäng

Jõhvi tehnoloogiakooli esimese lennu tudeng Daniel Gansen jagab uudse süsteemiga koolis õppimise kogemust.
Foto: Johanna Adojaan
Millised on uudsel süsteemil põhineva Jõhvi tehnoloogiakooli tudengi suurimad väljakutsed, kuidas üldse käib õpetajata õppimine ning kas selline mänguline mudel võiks toimida rohkemates koolides, selgitas kood/Jõhvi esimese lennu õpilane Daniel Gansen.

Süsteem annab ülesandeid, läbi nende harjutuste lahendamise kogub õpilane punkte, punktide eest omakorda leveleid ja kui kogud piisavalt leveleid - palju õnne, oled kooli lõpetanud, kirjeldab õppetööd foundME podcastis külas käinud kood/Jõhvi esimese lennu õpilane Daniel Gansen.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111