Jaga:
Autor: foundME • 28. veebruar 2022
Jaga:

ELMO Rendi läbirääkimised läksid vett vedama: käiku läheb plaan B

Elmo Rendi nõukogu esimehe Enn Laansoo Jr sõnul nähakse suurt potentsiaali välisturgudel.
Foto: ELMO Rent
ELMO Rent AS ja Elektritakso OÜ lõpetasid ühinemisläbirääkimised, kuna tehingu tingimustes ei jõutud mõlemale poolele sobiliku kokkuleppeni. ELMO on aga lubanud kevadel uue teenusega välja tulla, nii et käiku läheb plaan B, kommenteeris ELMO Rendi nõukogu esimees Enn Laansoo Jr.

„Olenemata läbirääkimiste lõpetamisest Elektritaksoga kavatseme siseneda veel sellel kevadel taksoteenuste turule ja töö selle nimel on tagavaravariandina mõnda aega juba ka käinud,“ kinnitas Elmo Rendi nõukogu esimees Enn Laansoo Jr. Seda, mille osas ühele nõule ei jõutud, Laansoo kommenteerida ei soovinud.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111