Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 1. märts 2022
Jaga:

Terviseidu juht: avame oma platvormi ukrainlaste aitamiseks

Raul Källo, Viveo Health asutaja ja juht.
Autor: Liis Treimann
Tervisetehnoloogia idufirma Viveo Health juhi Raul Källo sõnul mõjutab sõda Ukrainas ettevõtte inimesi ja tegevust tugevalt. "Kuna meie ettevõtte DNA on inimesi aidata, siis oleme täielikult fookuseeritud Ukraina aitamisele," sõnas Källo.

"Meie tiimid on rahvusvahelised ja tehnoloogiaettevõttena paiknevad serverid Frankfurdis ja mujal," sõnas Källo. "Et suurem osa ettevõtte ärist toimub Aasias, ent juriidilised kehad on meil mitmel pool maailmas, siis otsene risk Viveole pole võrreldav mitmete teiste sektoritega," rääkis Källo sõja mõjudest ettevõtte äritegevusele.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111