Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 8. märts 2022
Jaga:

Kevadekuulutajad: Ampler toob turule uued rattad

Ampler toob turule uued teise põlvkonna rattad. Pildil mudel Axel.
Foto: Ampler Bikes
Eesti elektrirattatootja Ampler avab lisaks olemasolevatele esinduspoodidele Tallinnas, Berliinis ja Kölnis uued müügisaalid Amsterdamis ja Zürichis ning toob turule e-ratta Ampler Juna ning aktiivset elustiili toetava Ampler Axeli.

"Teise põlvkonna elektrirataste lansseerimine on Ampleri jaoks suur verstapost. See tähistab aastatepikkust arendustegevust, mis põhineb meie endi rattasõidu kogemustel. Lisaks hõlmab see rataste hooldamisest ja kokkupanekust saadud õppetunde ning tagasisidet, mida oleme kogunud tuhandetelt Ampleri ratturitelt," sõnas Ampleri tegevjuht ja kaasasutaja Ardo Kaurit.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111