Jaga:
Autor: foundME • 15. märts 2022
Jaga:

BaltCap investeeris sootuks uude turusegmenti: see on ülemaailmses kasvutrendis

BaltCapi juhtivpartneri Peeter Saksa sõul on nõudlus lemmikloomadega seotu osas ülemaailmses kasvutrendis.
Foto: Eiko Kink
Baltikumi suurim erakapitalifond BaltCap investeerib koos Leedu erakapitalifondi I Asset Managementiga Leedu lemmikloomakliinikute keti Dr.Vet operaatorfirmasse Vet Ventures, et sellest arendada Baltikumi-ülene juhtiv loomakliinikute võrgustik.

BaltCapi juhtivpartneri Peeter Saksa sõnul on nõudlus lemmikloomade hooldus- ja meditsiiniteenuste järele kogu maailmas ja ka meie regioonis tugevas kasvutrendis. „Baltikumis on väikeseid teenusepakkujaid palju ning me näeme praegusel killustunud turul head konsolideerimisvõimalust,“ selgitas Saks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111