Jaga:
Autor: foundME • 16. märts 2022
Jaga:

Cleveron tõi turule uue pakiautomaadi

Cleveroni uus pakiautomaat.
Autor: Jakob Meier
Viljandi tehnoloogiafirma Cleveron tõi turule modulaarse pakiautomaadi, mis on mõeldud toidu- ja tavakaupade üleandmiseks. See koosneb kahest sügavkülma ning kolmest tavakülma ja kontrollitud tavatemperatuuriga moodulist, mahutades umbes 24 pere nädala toidukaubad.

Cleveron 503, sobilik nii sise- kui ka välitingimustesse, võimaldab ettevõtetel e-poe tellimuste üleandmise muuta inimeste jaoks efektiivsemaks ja mugavamaks, teatas ettevõte. Toidupakiautomaat aitab kokku hoida kohaletoimetamise kuludelt ning annab ettevõtetele võimaluse laiendada oma võrgustikku ilma poode juurde ehitamata.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111