Jaga:
Autor: Neeme Korv • 18. märts 2022
Jaga:

Erakonda loov iduettevõtja haarab startupindusest kaasa mitu põhimõtet

Isamaast välja visatud ühenduse Parempoolsed eestvedaja ja idufirma GoWorkaBit kaasasutaja ning tegevjuht Kristjan Vanaselja.
Foto: Liis Treimann
Isamaast välja visatud ühenduse Parempoolsed eestvedaja ja idufirma GoWorkaBit kaasasutaja ning tegevjuht Kristjan Vanaselja plaanib loodavas erakonnas rakendada e-valimisi ja teisi kaasaegseid vahendeid.

"Suhtumine, mida ma saan startup maailmast kaasa võtta, on see, et mitte otsida vabandusi, kuidas midagi ei saa teha, vaid leida lahendusi, kuidas midagi saaks teha," kommenteeris GoWorkaBit kaasasutaja ning tegevjuht Kristjan Vanaselja. Kindlasti on ettevõtlusest võtta häid õppetunde, lisas ta.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111