Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 22. märts 2022
Jaga:

Uut normaalsust loov idufirma on välja arvutanud ükssarvikuks saamise valemi

Korduspakenditega tegeleva idufirma Ringo Eco kaasasutaja ja juht Janek Balõnski.
Foto: Ringo
Iduettevõtlusele keskenduva saate „Ükssarvikute kasvulava“ fookuses on seekord pakendiringlus. Saates on külas korduspakenditega tegeleva idufirma Ringo Eco kaasasutaja ja juht Janek Balõnski, kes räägib, milline on pakendivaldkonnas ükssarvikuks saamise valem ja kui kaugel nemad sellest on.

Ettevõte on aktiivselt kasvamas ja otsimas võimalusi, kuidas aidata vähendada ühekordsete pakendite ringlusesse jõudmist. Saates tuleb juttu sellest, kuidas Ringo Eco seda teeb ja uues valdkonnas ühena Eesti ettevõtetest teerajajaks on. Kui altid on ettevõtjad nende lahendusega kaasa tulema ja millist võimalust investorid valdkonnas näevad.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111