Ainult tellijatele
Autor: foundME • 28. märts 2022
Ainult tellijatele

Idufirma ärgitab lapsi rahatarkust õppima

Rahatarkuse lauamängu kaaslooja, idufirma ALPA Kidsi tegevjuhi ja kaasasutaja Kelly Lilles (paremalt teine) sõnul tekivad harjumused juba varajases eas, nõnda oleks mõistlik ka rahatarkust võimalikult vara õpetama hakata.
Autor: Erakogu
Kolm naisettevõtjat, sealhulgas idufirma ALPA Kids kaasasutaja ja tegevjuht Kelly Lilles, tulid välja Eesti esimese lastele mõeldud rahatarkuse teemalise lauamänguga „Rahatarkuse kompass". Heategevusprojektina loodud mäng kingitakse pilootprojekti korras 32 koolile üle Eesti.

Rahatarkuse lauamängul on neli peamist fookust: kogumine, kulutamine, asjade väärtus ning soov versus tahtmine. Mängu loojad on Triin Ott Admiralsist, Liisi Kirch Rahandusministeeriumist ning Kelly Lilles ALPA Kidsist.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111