Jaga:
Autor: foundME • 7. aprill 2022
Jaga:

Idufirma Krakul arendas toote Eesti esimese frantsiisiettevõtte jaoks

Beautiful Me asutaja ja juht Kee Abel ja Krakuli juht Jaan Hendrik Murumets
Foto: Krakul
Asjade interneti arendusettevõte Krakul arendas koos rullmassaaži ketiga Beautiful Me nutika massaažiseadme täisautomaatse lahenduse, mille frantsiis müüdi äsja Austraaliasse. Saaremaal toodetud massaažiseade tervitab klienti ning peagi hakkab ka kaloreid loendama.

Krakuli tegevjuhi Jaan Hendrik Murumetsa sõnul on koostöö Beautiful Me’ga hea näide sellest, kuidas pea kõiki eluvaldkondi on võimalik asjade interneti abil nutikamaks muuta ning seeläbi ettevõtte ekspordivõimet kasvatada.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111