Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 18. aprill 2022
Jaga:

Päev Silenis. Vaikusevabrik vihub ruume vorpida: ees terendavad uued tooted ja rahakaasamine

Sileni kaasasutaja ja tegevjuht Endrus Arge.
Foto: Johanna Adojaan
Millised saladused peituvad kodumaise helikindlaid telefoni- ja koosolekuruume tootva firma Silen tehases, milline on olnud vaikusemüüja edu turul ning mis uudised terendavad tulevikus, uuris foundME ajakirjanik Johanna Adojaan, töövarjutades idufirmas Silen.

Koosolekud juba käisid, kui mina Silenisse jõudsin. Esimese hingetõmbega loendasin viis Sileni vaikusekabiini, mille kõigi ees või sees inimesed jutustasid. “See võtab õhku ülevalt,” kostus kellegi kirjeldus. Kontori köögilauda kaunistas taldrik seenekorvikestega. Teadetetahvli kritselduste seast paistis silma list puhkustega – “Endrus Arge (ettevõtte juht - toim.) ei puhka, vaid on kodukontoris (suusarajal).” Seintel rippusid maitsekate raamide sees erinevad aukirjad ja diplomid.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111