Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 18. aprill 2022
Jaga:

Robus Groupi aktsiad märgiti 1,3kordselt üle

Robus Athleticsi asutaja ja tegevjuht Mikk-Alvar Olle (paremal) tutvustas huvilistele aprilli alguses ettevõtte toodet ja IPO tingimusi. Ettevõtte investoriks on ka Madis Müür (vasakul).
Foto: Andras Kralla
Nasdaq Tallinna börsi First North alternatiivturule suunduva Eesti sporditehnoloogia idufirma Robus Group AS aktsiate esmane avalik pakkumine märgiti 1,3 korda üle. Robuse esimene kauplemispäev börsil on plaanide järgi neljapäeval, 21. aprillil 2022.

Robus Athletics’i asutaja ja tegevjuht Mikk-Alvar Olle tänas investoreid usalduse eest. „Tegemist oli esimese IPOga Tallinna börsil pärast Venemaa rünnakut Ukrainale ning võrreldes varasemate aktsiapakkumistega on finantsturud selgelt uudses olukorras. Seetõttu oleme IPO tulemusega väga rahul ning loodan, et meie eeskuju julgustab nii investoreid kui uusi ettevõtteid finantsturgudel ka edaspidi aktiivselt kaasa lööma" sõnas Olle.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111