Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 20. aprill 2022
Jaga:

Sotsiaalmeedia turunduse retsept peitub idufirma ärimudelis

Httpooli Meta platvormi Baltikumi spetsialistide juhi Greta Pudani sõnul ei tohi turundust tehes alahinnata muu kõrval nii analüütikat kui ka kasutaja psühholoogilise teekonna olulisust.
Foto: Erakogu
Mille poolest on eriline idufirmades turunduse tegemine, millised on vead, mida vältida ning kuidas edukalt välisturgudel klientideni jõuda, arutles foundME podcasti külaline Greta Pudan rahvusvahelisi digiplatvorme, nagu Meta, TikTok ja LinkedIn, esindavast ettevõttest Httpool.

Veriffi ja Printifyd klientidena välja toov Pudan rääkis, millised on suurimad väljakutsed tänapäeva sotsiaalmeediaturunduses, kuidas muuta oma strateegiad võimalikult kriisikindlaks, millised on järgmised suured sammud sotsiaalmeedia arenduses ning millised on erinevate regioonide erinevused turunduse vaatest.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111