Jaga:
Autor: Jana Saarkoppel • 29. aprill 2022
Jaga:

Idufirma teekond börsile: kõige ägedamat Teslat pole alguses vaja teha

Reio Orasmäe ja Mart Viilipus on Grab2Go kaasasutajad, kelle siht on viia äri septembris alternatiivbörsile. Selleks kannustab ühelt poolt saavutusvajadus, teisalt on juba kaasatud klient, kellel on omad soovid. Ja nagu ikka tehnoloogiaettevõtetel kombeks – kõike oli juba eile vaja.
Foto: Andras Kralla
Kaubandust automatiseeriv ja digitaliseeriv idufirma Grab2Go hoiab kümne küünega kinni eesmärgist septembris First North börsile jõuda ning jagab lugejatega õppetunde, et järgmised tulijad ei peaks aega ja raha raiskama.

Ettevõtte kaasasutajad Reio Orasmäe ja Mart Viilipus tunnistavad, et börsiks valmistumise protsess pakub hulgaliselt võimalusi teelt kõrvale kalduda või ressurssi raisata. Veel keerulisemaks teeb asja see, et kõike tuleb teha korraga: viimistleda äriplaani, muutuda osaühingust aktsiaseltsiks, otsida meeskonda, partnereid ja kliente. "Seda kõike ilma, et oleks teadmine, kas lõpuks saame rahastuse," annab Viilipus asja olemusele vürtsi juurde.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111