Jaga:
Autor: foundME • 5. mai 2022
Jaga:

Idufirma võttis sihikule ettevõtete ja riigiasutuste andmekvaliteedi

Idufirma LiTech alustas tegevusega 2019. aastal ja on koostööd teinud etteõtetega, nagu Starship, Omniva, Elisa ja Telia.
Foto: LiTech
Kodumaine iduettevõte LiTech, mis arendab andmekvaliteedi tarkvara, sõlmis koostöölepingu Registrite ja Infosüsteemide Keskusega (RIK). Mitmete Eesti suurettevõtetega, nagu Starship ja Omniva, koostööd teinud ettevõte asub peagi ka raha kaasama.

Lisaks tarkvara testimisele on ettevõtetel tekkinud vajadus testida ka andmeid, kommenteeris idufirma LiTechi kaasasutaja Raiko Limmart. "Eriti suurt rolli omab see ärianalüütika valdkonnas, kus igapäevaselt laaditakse ning muudetakse miljardeid ridu andmeid, tehes tulemuste pealt ärikriitilisi otsuseid,“ kinnitas ta.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111