Ainult tellijatele
Autor: foundME • 19. mai 2022
Ainult tellijatele

Võlgade sissenõudja Intrum laiendab oma tegevust Baltimaades

Autor: Meeli Küttim
Erakapitalifirmade BaltCap ja CapMan ühine hanketeenuste platvorm CaPS Baltic OÜ on sõlminud lepingu Euroopa suurima krediidihaldusteenust pakkuva ettevõttega Intrum, mis hakkab pakkuma võlgade sissenõudmise ja võlgade ostmise teenust kõikidele BaltCapi portfelli kuuluvatele ettevõtetele. BaltCapi ja CapMani portfell koosneb eri tööstusharude 60 ettevõttest.

Intrum on esindatud 24 turul Euroopas ja Ladina-Ameerikas (Brasiilia) ning suudab pakkuda kohalikku ja rahvusvahelist võlgade sissenõudmise teenust (nii kokkuleppelist kui ka kohtu teel) ja ka võlaportfellide ostmist.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111