Jaga:
Autor: Annika Matson Kald • 3. juuni 2022
Jaga:

Krüptoidu meelitab RMKd metsi säilitama

Mais startup-konverentsil EU-Startups Summit 2022 rääkis idufirma Single.Earth kaasasutaja Merit Valdsalu ettekandes “How making money can save the planet”, kuidas päästa maailma metsad lageraiest, neist samal ajal ikkagi kasumit teenides.
Foto: Single.Earth
Kuld oli aastasadu erinevates riikides raha tagatis, kuid Eesti viiendast ükssarvikust Pipedrive’ist tuule tiibadesse saanud Merit Valdsalul (33) on plaanis oma idufirmaga Single.Earth see ajalugu ümber kirjutada. Tema idee on panna lageraiumata jäetud mets tokenite ehk uue krüptoraha merit alusvaraks.

Merit Valdsalu esines mai keskel konverentsil “EU-Startups Summit 2022” Barcelonas, kus ta oli üks peaesinejatest. "Hästi paljud metsaomanikud üle maailma tunnevad sama, mida Eesti inimesedki, et metsi on vaja päästa," sõnas Valdsalu Barcelonas antud intervjuus. "Väga kriitilised ollakse väga intensiivse metsaraie vastu," lisas ta. Kui väga paljud erametsaomanikud on idufirma ise üles leidnud, siis Valdsalu sõnul oleks tal hea meel selle üle, kui ka RMK nende platvormiga liituks, et Eesti metsi säilitada.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111