Jaga:
Autor: foundME • 3. juuni 2022
Jaga:

SmartCap otsib teaduskiirendi vedajat

Kiirendi otsib äripotentsiaaliga teadussaavutusi.
Foto: Renee Altrov
SmartCap otsib hankega teaduskiirendi vedajat eesmärgiga arendada teadmuspõhiste meeskondade valmisolekut oma äriideega turule jõuda. Kiirendi on suunatud rohetehnoloogia ja loodusressursside väärindamise valdkonna ettevõtjatele.

„Teaduskiirendi ellukutsumine toetab Eesti ambitsiooni ja potentsiaali olla teadmusmahuka ettevõtluse eestvedaja ning rohetehnoloogiate globaalne kasvulava,“ lausus SmartCapi juhatuse liige Mari Vavulski. Kiirendi on suunatud ressursside väärindamise kasvuvaldkonnale ehk ressursitõhusale ehitusele, bio-, kliima- ja keskkonnatehnoloogiatele ning maavarade väärindamisele.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111