Ainult tellijatele
Autor: foundME • 3. juuni 2022
Ainult tellijatele

SmartCap otsib teaduskiirendi vedajat

Kiirendi otsib äripotentsiaaliga teadussaavutusi.
Autor: Renee Altrov
SmartCap otsib hankega teaduskiirendi vedajat eesmärgiga arendada teadmuspõhiste meeskondade valmisolekut oma äriideega turule jõuda. Kiirendi on suunatud rohetehnoloogia ja loodusressursside väärindamise valdkonna ettevõtjatele.

„Teaduskiirendi ellukutsumine toetab Eesti ambitsiooni ja potentsiaali olla teadmusmahuka ettevõtluse eestvedaja ning rohetehnoloogiate globaalne kasvulava,“ lausus SmartCapi juhatuse liige Mari Vavulski. Kiirendi on suunatud ressursside väärindamise kasvuvaldkonnale ehk ressursitõhusale ehitusele, bio-, kliima- ja keskkonnatehnoloogiatele ning maavarade väärindamisele.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111