Ainult tellijatele
Autor: foundME • 3. juuni 2022
Ainult tellijatele

Tartu Ülikoolist saab iduettevõtte osanik

UP Catalysti meeskond.
Autor: Mihkel Leis
Tartu Ülikooli investeerimisettevõte UniTartu Ventures ja iduettevõte UP Catalyst sõlmisid Eestis esmakordse lepingu, kus ülikool saab ettevõttesse intellektuaalomandit investeerides selle osanikuks. Sel moel kiirendab ülikool teadustöö tulemuste jõudmist teadus- ja tehnoloogiamahukasse ettevõtlusse.

Kui seni on ettevõtted nii Eestis kui ka mujal kasutanud Tartu Ülikooli intellektuaalomandit kas litsentsilepingu või müügitehingu alusel, siis UniTartu Venturesi vahendusel tekib võimalus intellektuaalomandi investeerimiseks.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111