Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 13. juuni 2022
Jaga:

Tööjagamisplatvorm Handies muudab imagot

Handies Solutions´i, uue nimega Duuabl, kaasasutaja ja tehnoloogiajuhi Kaspar Triebstoki sõnul on ettevõtte alates 2016. aastast, mil tegevust alustati, oluliselt kasvanud - kasvanud on tehtavate tööde maht, tüüp ja keerukus. See nõuab ka uut brändi.
Foto: Duuabl
Tööjagamisplatvorm Handies kannab tänasest uut nime Duuabl. Ümberpositsioneerimine on suuresti tingitud muutunud konkurentsiolukorrast, uutele turgudele sisenemisest ja ka toote enda ümber kujunemisest.

„Kui me 2016. aastal Handiesega alustasime, pakkusime suuresti töömeeste leidmise teenust. Sellest ajast oleme aga tööjagamisplatvormina oluliselt kasvanud – alates tehtavate tööde mahust, tüübist ja keerukusest, kuni väärtuspakkumiste ning lisanduvate funktsioonideni“ ütles Handies Solutions kaasasutaja ja tehnoloogiajuht Kaspar Triebstok.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111