Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 14. juuni 2022
Jaga:

Scoro läheb üle neljapäevasele töönädalale

Scoro tegevjuhi Fred Kriegeri sõnul peaksime me endale ausalt otsa vaatama – kas me töötame viiel päeval nädalas ühtmoodi produktiivselt või saaksime tööd ümber planeerida nii, et töö on fookuses neljal päeval ja puhkus kolmel.
Foto: Scoro
Tööhaldustarkvara ettevõte Scoro läheb kogu kollektiiviga alates 1. juulist püsivalt üle 4-päevasele töönädalale, töötajate palkasid see samm ei mõjuta, palku ei vähendata. Ettevõte on veendunud, et muudatuse eduka elluviimise tagavad põhjalik ettevalmistus ning õiged töövahendid.

Scoro on lisaks otsustanud esimese ettevõttena jagada avalikkusega ülevaatliku raamistikku, mis aitab 4-päevast töönädalat rakendada ka teistel.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111