Ainult tellijatele
Autor: foundME • 16. juuni 2022
Ainult tellijatele

Idufirma teeb Ülemiste ärikvartalis revolutsiooni

Ringo kaasasutaja Janek Balõnski.
Autor: Ringo Eco
Pakendiringlussüsteemi idufirma Ringo alustab koostööd Tallinnas asuva ärilinnakuga, mis loobub tervel oma territooriumil ühekordsete pakendite kasutamisest. Poole aasta jooksul taaraautomaatidest rohkem tagastuspunkte Tallinnasse kergitanud idufirmal on soolas veel mitmeid projekte.

„Oleme enam kui 13 000 inimesega ühe väikese Eesti linna mõõtu ärilinnak ja muutuseid tuleb planeerida seda mahtu silmas pidades. Soovime pakkuda linnaku elanikele võimalust teha teadlikumaid valikuid, et vähendada keskkonnajalajälge,“ ütles Mati Fjodorov Ülemiste Cityst, kellest saab Ringo uus suurpartner.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111