Jaga:
Autor: Robert Kiuru • 20. juuli 2022
Jaga:

Kuldvõti, mis avab idufirma edu ukse: võimekas tiim, paks nahk ja pingetaluvus

Vasakult: Kristi Saare, Lauri Antalainen, Kaidi Ruusalepp, Ardo Kaurit ja Endrus Arge.
Foto: Raul Mee
Idufirmades investeeritakse eelkõige inimestesse, esikohal on ettevõtte tiim ja nende võimekus, rääkisid InvesteerimisFestivalil ala eksperdid Kristi Saare, Ardo Kaurit, Lauri Antalainen ja Endrus Arge.

Ühe Eesti populaarseima investeerimisblogi "Kristi investeerib" asutaja Kristi Saare rääkis, kuidas ta sai aasta tagasi selliseid e-kirju, et "ettevõttel on veel natuke vaja raha kaasata ja kui te kohe ei vasta, siis jääte ilma". Aastaga on majandus päris palju muutunud ja enam ta selliseid kirju palju ei saa ning hirm ilma jääda (FOMO) on samuti kadunud.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111