Jaga:
Autor: foundME • 5. juuli 2022
Jaga:

Hinrikuse ja Naruski meditsiiniidu kaasas üle 7 miljoni euro, juhtinvestoriks Plural

Plurali investeerimisfondi üks algatajatest Taavet Hinrikus (vasakul), Certificu tegevjuht Liis Narusk ja Imperial College Londoni rahvatervise doktor Matthew Harris.
Foto: Certific
Tervishoiuteenuse idufirma Certific kaasas üle 7 miljoni euro, et ülemaailmne tervishoiusüsteem järgmisele tasemele viia. Seemnevooru juhtis värske Euroopa investeerimisfond Plural, mille loojate hulka kuuluvad ka Sten Tamkivi ja Taavet Hinrikus. Hinrikus on ka Certificu üks asutajaid.

Meditsiiniidu Certificu plaanidele pani tuntavalt õla alla äsja asutatud 250 miljoni euro suurune investeerimisfond Plural, mille eesmärgiks on toetada järgmise põlvkonna tehnoloogia rajajaid Euroopas. Plurali investorid on oma missiooniks nimetanud keeruliste probleemide lahendamist tehnoloogia abil ning näevad arengupotentsiaali just tervishoius, mida innovatsiooniga parandada.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111