Jaga:
Autor: foundME • 13. juuli 2022
Jaga:

Idufirma juht: sellesse sektorisse investeerimine on kindla peale minek

Vegestari juhi Peeter Tava sõnul hakatakse investeeringu toel tootma ka sügakülmutatud toitu.
Foto: Maksim Toome
Toiduturgu raputavad hinnatõus, energiakriis ja töötajate nappus, kuid möödunud aastal tegevust alustanud taimsete lihaalternatiivide arendamise ja tootmisega tegelev idufirma Vegestar kinnitab, et investorid tunnevad üha enam huvi rohesektori ja jätkusuutlikkuse vastu.

“Me usume, et need muutlikud ja uued tingimused on nagu väetis, mis pikemas perspektiivis mõjub meile soodsalt, sest maailm vajab uusi keskkonnasõbralikumaid lahendusi igas valdkonnas, eriti just toidusektoris,” kommenteeris Vegestari juht Peeter Tava.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111