Jaga:
Autor: foundME • 14. juuli 2022
Jaga:

Värske koostöö sõlminud Certific seab kodused tervisetestid toidu tellimisega ühele pulgale

Idufirma Certific asutajad Liis Narusk (vasakult), Jack Kreindler ja Taavet Hinrikus.
Foto: Certific
Digitaalse tervishoiu ettevõte Certific lõi käed Euroopa kullerteenuse hiiuga, et jätkata digimeditsiini revolutsiooni. Eesti ettevõtte pakutavad kodused testid jõuavad nüüd Londonis patsientideni minutitega.

Kullerteenust pakkuva Zappi rakendusest saavad patsiendid endale esialgu tellida põiepõletiku ja sugulisel teel levivate haiguste klamüüdia ja gonorröa teste. Üheskoos plaanivad ettevõtted laieneda veel rohkematele testidele ning raviprotseduuridele, kasutades ära Certificu meditsiinilisi teadmisi ja tehnoloogilist platvormi ning Zappi kliendikeskset ärimudelit. Zapp kaasas aasta alguses ka 200 miljonit eurot.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111