Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 18. juuli 2022
Jaga:

Eestlased veavad järgmist parkimisrevolutsiooni

Idufirma Snabb parkimise ärisuuna juht Lauri Kasper jagas, milline tõotab välja näha parkimise kirju tulevik.
Foto: Snabb
Idufirma Snabb parkimise ärisuuna juht Lauri Kasperi sõnul autosid linnades lühitulevikus vähemaks ei jää, küll aga arenevad kõvasti parklad - neist saavad tõelised mikromobiilsuse keskused, kus saab muuhulgas pakke saata ja kontoris istuda.

"Parkimisvaldkond on oma olemuselt suhteliselt konservatiivne olnud. Paljude inimeste peas tähendab see täna ikka, et tõkkepuu ja nupp ja pilet," tõi välja idufirma Snabb (enne Barking) parkimise ärisuuna juht Lauri Kasper. Tulevikus saab aga lihtsalt parklasse sisse sõita ning auto ise teab, et tegemist oli parkimisega, kirjeldas ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111