Ainult tellijatele
Autor: foundME • 25. august 2022
Ainult tellijatele

Eestisse tulid kokku Püütoni kasutajad

MTÜ Python Estonia esindaja Amna Ahsani.
Täna kohtuvad Tallinna Ülikoolis sajad arendajad, insenerid ja teadlased Eestist ja mujalt maailmast iga-aastasel konverentsil PyCon, mis keskendub maailmas enimkasutatud programmeerimiskeelele Püüton (Python), milles on kirjutatud suur osa tehnoloogiahiidude Google, Spotify ja Instagrami tarkvarast. Tegemist suurima sarnase konverentsiga Põhjamaades ja Baltikumis.

Konverentsil astuvad üles Püütoni hinnatud programmeerimiskeele eksperdid Andrew Godwin ja Larry Hastings. Lisaks esineb konverentsil veel seitse oma ala tippu USAst, Suurbritanniast, Saksamaalt, Itaaliast, Norrast, Eestist ja Indiast.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111