Jaga:
Autor: Gregor Alaküla • 2. september 2022
Jaga:

Ingelinvestor: naisjuhid õnnestuvad suurema tõenäosusega

Vasakult: ESTBANI äriinglite võrgustiku sündikaadi juhtinvestor Martin Goroško, Nanordica Medicali tegevjuht ja kaasasutaja Olesja Bondarenko, Lightcode Photonicsi kaasaustaja ja tegevjuht Heli Valtna ning Triniti vandeadvokaat Peeter Mõtsküla.
Foto: Gregor Alaküla
Naistegevjuhid teevad keerukate toodete turuletoomisel paremat tööd, sest nad on rohkem fookuses, püsivamad ja valmis rohkem eitavaid vastuseid saama, väljendas ESTBANI äriinglite võrgustiku sündikaadi juhtinvestor Martin Goroško oma arvamust saates „Triniti eetris“.

Goroško lisas, et kuigi Eesti statistika järgi on naisjuhte põhjendamatult vähe, siis õnnestuvad nad suurema tõenäosusega.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111