Jaga:
Autor: Marge Aasalaid • 13. september 2022
Jaga:

Ingelinvestorist finantsjuht sai kiirelt jala roheidu ukse vahele

Roofit.solari finantsjuht Raimond Russak on ingelinvestorina EstBANi, Startup Wise Guys´i ja fff.vc kogukonna liige.
Foto: Erakogu
Roofit.solar navigeerib tugeva tagant tuulega turul - nõudlus päikesekatuste vastu kallinevate energiahindade juures ainult suureneb. Ettevõtte finantsjuhi Raimond Russaku sõnul tuleb ettevõttel taganttuules lihtsalt suureneva jõudluse juures edasi liikuda.

“Möödunud aastal kaasasime 6,4 miljonit. Juhtinvestoriks oli Saksa suurkontsern BayWa r.e., mille aastakäive on 19,8 miljardit eurot ja mis haldab üleilmsetelt investoritelt üle 2,6 miljardi euro energiataristu investeeringuid,” rääkis Roofit.solar finantsjuht Raimond Russak. Tema sõnul tuli rahastus väga õigel ajal, toetades selle aasta mitmekordset kasvu.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111