Jaga:
Autor: foundME • 13. september 2022
Jaga:

Rohetiigri liikmed: riigi saamatuse tõttu jääme roheenergia rongist maha

President Kersti Kaljulaid Rohetiigri mõttetalgutel.
Foto: Mattias Tammet
President Kaljulaidi Fondi ja Rohetiigri kokku kutsutud mõttetalgutel tõdesid osalejad, et Eestis on roheenergia kasutuselevõtt takistatud peamiselt keeruliste regulatsioonide ja menetlussuutmatuse tõttu.

President Kersti Kaljulaidi sõnul on probleemid jätkuvalt lahendamata ja ohustavad tulevikus ka meie energiasõltumatust. “Meil peaks olema aastaks 2030 rohelist energiat nii palju, kui vaja, ja ka sadu megavatte salvestusvõimsust, tegelikkus on aga see, et me oleme nende projektide rahastamisest päris kaugel. Nendest räägitakse samas sellisel toonil, nagu kõik oleks kohe-kohe juhtumas.”

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111