Jaga:
Autor: Gregor Alaküla • 12. september 2022
Jaga:

Idusektor kriisi tõmbetuultes: asutajad kogevad raha külmutamist, investorid ootavad buumi

Idusektori ettevõtjate sõnul esinevad rahakaasamistel olulised erinevused riskikapitalistide ja ingelinvestorite vahel.
Foto: Pexels
Hiljuti kaasasid idusektori suurüritusel sTARTUp Day EstBANi äriinglite sündikaadi investeeringu kaks süvatehnoloogia ettevõtet, mis kinnitab trendi, et vähemalt ingelinvestorite seas koguvad populaarsust teadusmahukad ehk deeptech-ettevõtmised ning rohetehnoloogiaga tegelevad ettevõtted.

Siiski võivad ingelinvestorite ja riskikapitalistide vahel olla maailmavaatelised käärid raha jagamisel, rääkis sündikaadi investeeringu kaasanud Nanordica Medicali kaasasutaja ja tegevjuht Olesja Bondarenko.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111