Jaga:
Autorid: Jana Saarkoppel, Jaan Martin Raik, Signe Sillasoo, Ken Rohelaan, Jane Suu, Raivo Sormunen, Aivar Hundimägi • 28. september 2022
Jaga:

Tehnoloogiaäri Rikaste TOP 60: esikolmik kuulub miljardäridele

Tehnoloogiaettevõte Bolt kasvab asutaja Markus Villigu juhtimisel kiires tempos, sest investorid usaldavad Villigut ja tema visiooni.
Foto: Liis Treimann
Tehnoloogiaettevõtete Rikaste TOPi esikolmiku moodustavad sel aastal ainult miljardärid. Eesti kõige jõukamate edetabeli esimesed kolm olid sel korral väga sarnase vara väärtusega – esimest ja kolmandat kohta eristas vähem kui 100 miljonit eurot. Varasematel aastatel kärisesid vahed selgelt suuremaks.

Rikaste TOPi esikolmiku panid sarnaselt eelmisele aastale kinni iduettevõtjad - Bolti asutaja Markus Villig ning Wise’i asutajad Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann. Lisaks nendele leiab Eesti 500 jõukaima seast veel ligi 60 IT, tehnoloogia, startupinduse ja investeeringutega seotud ettevõtjat.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111