Jaga:
Autor: foundME • 13. oktoober 2022
Jaga:

Eesti ettevõte hakkab juhtima üleeuroopalist suurprojekti

Cybernetica juhatuse esimehe Oliver Väärtnõu sõnul on nende jaoks oluline Euroopa ühtsesse julgeolekusse panustada.
Foto: Jake Farra
Eesti ettevõte Cybernetica hakkab detsembrist juhtima Euroopa Kaitsefondi poolt rahastatud suurprogrammi. Programmi eesmärgiks on luua tarkvara, mis edendaks Euroopa riikide väeüksuste piiriülest liikumist Euroopa siseselt, võttes arvesse hetke peamisi kitsaskohti.

Üheteiskümne Euroopa ettevõtte poolt läbiviidava konsortsium-projekti nimeks on Secure Digital Military Mobility System (SDMMS) ning projekti raames vastutab Cybernetica üleüldise konsortsiumi juhtimise, platvormi arhitektuuri loomise ja väljatöötamise eest.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111