Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 21. oktoober 2022
Jaga:

Maast lahti: Fitsphere ja Net Group hakkavad võitlema füüsilise passiivuse vastu

Fitsphere alustas koostööd Net Groupiga, et raha kaasata ja välisturgudele laieneda.
Foto: Kevin Lehtla
Iduettevõte FitSphere ja Eesti äri- ja tarkvaraarendusettevõtte Net Group asuvad üheskoos võitlema ülemaailmse füüsilise passiivsuse probleemiga. Liikumist premeeriv ja motiveeriv FitSphere valmistub raha kaasama ja laienema välisturgudele ning on selle tarbeks löönud käed strateegilise arenduspartneri Net Groupiga.

“Meil on koostöö üle ülimalt hea meel. Usun, et meie ambitsioon ja tahe ning nendepoolsed teadmised ja oskused viivad FitSphere’i kümnete miljonite inimeste telefonidesse,” sõnas FitSphere’i asutaja ja tegevjuht Karl Vihul.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111