Jaga:
Autor: foundME • 2. november 2022
Jaga:

Eetiline häkkimine annab kontrolli ettevõtjate kätte

Wisercati tegevjuhi Mehis Sihvarti sõnul aitab eetiline häkkimine ettevõtetel kontrolli enda käes hoida.
Foto: Wisercat
Eetililse häkkimise teenust pakkuva tarkvaraettevõtte Wisercat tegevjuhi Mehis Sihvarti sõnul kasvab küberohtude hulk pidevalt ning ei ohusta mitte ainult riigisektorit, vaid ka erasektoris tegutsevaid ettevõtteid.

„Olukord ei ole aastaga kindlasti rahulikumaks läinud,“ tõdes tarkvaralahendusi pakkuva ettevõtte juht. Tema sõnul on asutuste ja ettevõttete teadlikus probleemist küll varasemaga võrreldes suurem, kuid kohalikul turul ei ole lihtsalt piisavalt tarkvarade turvatestimisvõimekusega ettevõtteid, kes nõudlusega sammu suudaksid püsida.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111