Jaga:
Autor: foundME • 7. november 2022
Jaga:

Uus leviplatvorm BlurBay annab võimaluse artistlikule keskklassile

Värske iduettevõte BlurBay sõnul kontrollivad täna filmiiturgu suurlevitajad.
Foto: Harry Tiits
Eestlaste loodud uus idu võimaldab digitaalset loomingut ilma vahendajateta turustada, lahendades sellega sisuloojate pikaaegse murekoha. Platvorm võimaldab müüa ning osta digitaalset sisu alates fotodest lõpetades koolituste ja filmidega.

BlurBay on loonud platvormi, mis võimaldab otsekontakti digitaalse sisu loojate ning tarbijate vahel, eemaldades võrrandist vahemehed. Sisu tootjatele kehtivad võrdsed tingimused ning tarbijatel puudub püsitellimuse kohustus, mis muudab protsessi mõlemale osapoolele läbipaistvaks.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111