Jaga:
Autor: foundME • 11. november 2022
Jaga:

Krakul saab uue tegevjuhi. Murumets astub tagasi ka Bercmani juhatusest

Krakuli tegevjuht Jaan Hendrik Murumets (vasakul) annab oma rolli üle Krakuli tehnoloogiajuhile Kristjan Tozenile.
Foto: Krakul
Asjade interneti ja autonoomsete süsteemide arendusettevõtte Krakuli tegevjuhi rolli võtab detsembrist üle ettevõtte juhatuse liige ja senine tehnoloogiajuht Kristjan Tozen. Senine tegevjuht Jaan Hendrik Murumets on otsustanud pärast aastatepikkust ettevõtte juhtimist ohjad üle anda.

Jaan Hendrik Murumetsa sõnul on tema aeg Krakulis ümber saanud. “Olen kuus aastat ettevõtet juhtinud ja ma olen valmis uuteks väljakutseteks. Krakul vajab juhti, kellel on uut energiat ja tahtmist viia ettevõtte arengut edasi. Mul on väga hea meel, et Kristjan oli nõus minu asemele asuma,” sõnas Murumets.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111