Jaga:
Autor: Jana Saarkoppel • 23. november 2022
Jaga:

Change´i juht: me ei oodanud, et krüptomaailmas hakkab selline sõda pihta

Ühe õppimiskohana toob Change'i juht Kristjan Kangro välja, et kohe alguses oleks pidanud vaatamata patriootlikkusele ettevõtte peakorteri ehitama suuremasse riiki.
Foto: Andras Kralla
Change´i platvormi saladusliku strateegilise partneri algne olemasolu ja hilisem pakkumise tagasilükkamine vallandas investorkonnas hulgaliselt spekulatsioone. Nüüd räägib ettevõtte juht umbsõlmed lahti.

"Mina firma juhina pean võtma vastutuse selle eest, et kui ma läheks uuesti kogu seda teed mööda, ma ei paneks arvatavasti kauplemist kinni," rääkis eestimaise investeerimis- ja kauplemisplatvormi Change´i juht Kristjan Kangro „Investor Toomase tunnis“. Tema sõnul keegi neist ei uskunud, et läbirääkimised strateegilise partneriga nii pikaks venivad.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111