Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 22. november 2022
Jaga:

Playtech on leidnud nipi töötajate pardale meelitamiseks

Konkursi autasustamisel Playtech Estonia tegevjuht Ivo Lasn (vasakult), parima välisüliõpilaste praktikat toetava tööandja auhinna üle andnud ettevõtlus- ja IT-minister Kristjan Järvan ning konkursi korraldaja, Eesti Tööandjate keskliidu tegevjuht Arto Aas.
Foto: Aron Urb
Eesti Tööandjate keskliidu konkursi „Parim välisüliõpilaste praktikat toetav tööandja“ võitis IT-ettevõte Playtech Estonia OÜ. Ettevõtte tegevjuht Ivo Lasn selgitas, et praktikakohtade pakkumine aitab muuhulgas teravat tööjõupuudust leevendada.

"Viimase paari aasta jooksul oleme võtnud igal aastal umbes 60 praktikanti erinevatesse tehnilistesse rollidesse, kellest pea pooled jäävad meie juurde ka tööle ning kasvavad valdkonna tipptegijateks,“ kommenteeris auhinda vastu võtnud Playtechi tegevjuht Ivo Lasn.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111