Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 28. november 2022
Jaga:

R8 Technologies lõi käed suure kinnisvaraarendajaga

Ettevõtted asuvad koostööd tegema kuuel objektil, mis toob kaasa olulise energissäästu, sõnas ettevõtte R8 Technologies tegevjuht Siim Täkker.
Foto: Raul Mee
Kinnisvaraarendaja Capital Mill ja tehnoloogiettevõtte R8 Technologies tihendavad koostööd - tehisintellektipõhise energiajuhtimise abil hallatakse erinevaid objekte nii Eestis, Lätis kui ka Leedus, tuues endaga kaasa märkimisväärse energiasäästu.

„R8 digitaalse operaatori pakutavaid nutikaid ja keskkonnasäästlikke lahendusi oleme koos oma rentnikega Skyoni ärihoones nautinud enam kui aasta jagu. Uue koostöölepingu kohaselt laiendame R8 tehisintellekti kasutust oma kinnisvaraportfellis veelgi ning viime uuele rohetasemele Eestis kolm, Leedus kaks ja Lätis ühe objekti,“ ütles Capital Milli tegevjuht Kaarel Loigu.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111